Tillverknings­industrin

Vi hjälper dig att öka lönsamhet på maskiner och personal

Digitaliserade processer ökar effektiviteten

Inom tillverkningsindustrin är effektivitet nyckeln till lönsamhet. För att lyckas bli effektiv krävs det att man har kontroll och en bra överblick över sina processer. Först då kan man fatta informerade och strategiska beslut som tar verksamheten framåt.

Digitalisera din verksamhet

Vi har god branschkunskap när det gäller tillverkande och distribuerande verksamheter och kan, genom våra kompetensområden ERP & IntegrationBusiness Analytics, Projektledning och Managed Services, erbjuda lösningar som ger dig överblick och utvecklar din verksamhet.

Elvenite - Supply Chain

Supply chain

Nya affärsmodeller och konsumentbeteenden, förändrar den traditionella försörjningskedjan och driver utvecklingen till flexibla och säkra molnlösningar. Med transparenta försörjningskedjor får man bättre kontroll på kvalitet, driftskostnader och lager, samtidigt som man ökar både effektivitet och kundnöjdhet.

Elvenite - Analytics

Analytics

Med visualiserad data, analyserar du din verksamhet i realtid. Öka kontrollen på din maskinpark med automatiserad datainsamling och släpper loss kraften med avancerad analys och prediktion. Varje minut räknas och ett stopp i produktionen kan få förödande konsekvenser, för både kundrelationer och ekonomi.

Elvenite - IoT

Internet of things

Dagens snabba utveckling och accelererande digitalisering, ställer allt större krav på den tillverkande industrin. Med IoT kopplas maskiner och verksamheter samman så att man kan skapa fler datadrivna beslut och transformera gamla arbetsrutiner till nya, innovativa, verksamhetsprocesser.

Elvenite - Mobilitet

Digital transformation

Digital transformation av traditionella processer är idag ett av de mest prioriterade områdena inom tillverkningsindustrin. Morgondagens fabriker bygger på smarta och mobila lösningar, som ökar såväl flexibilitet som effektivitet och förenklar avancerade produktionsprocesser.

3 anledningar till att arbeta med OEE

Nyfiken på OEE (Overall Equipment Effectiveness)?
Ta en titt på vårt inspelade webinar, så ger vi dig en introduktion och tre anledningar till att börja arbeta med OEE.

Några av våra vänner

Vill du arbeta med smarta och digitala lösningar?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan digitalisera dina processer.