Socialt samarbete

Kommunicera, organisera och få jobbet gjort!

Dina arbetsflöden, strukturerade och smartare

Glöm alla översvämmade inkorgar och utebliven information. Med den molnbaserade tjänsten Podio låter du arbetet styra verktyget, inte tvärt om.

Podio – För ett socialt och effektivt samarbete

Podio är en molnbaserad tjänst som låter arbetet styra verktyget, inte tvärt om. Genom en interaktiv, social och lättförståelig struktur, kan du och dina kollegor skapa en plattform som genererar gemenskap, dialog och snabba resultat. Allt på ett och samma ställe.

Jag är helnöjd med Podio. Det är lätt att använda, funktionen i mobilen är ovärderlig när man arbetar i stora projekt med många medlemmar som arbetar på olika tider.

Caroline Åhs, Samverkanskoordinator, Karlstads universitet

Socialt affärssystem eller strukturerat projektverktyg

Eller både och. Genom tydliga dra och släpp-moduler, bygger ni egna formulär som sätter grunden för era processer och ert sätt att arbeta.

Socialt, flexibelt & kraftfullt

Podio ger dig strukturen att släppa loss kreativiteten i din verksamhet

Intranät
Få fart på informationen och dialogen i företaget. Med Podio diskuterar och delar ni information mellan kollegor på ett socialt, effektivt och strukturerat sätt. Utan att överbelasta inkorgen.
CRM-system
Podio utvecklas enkelt till ett kraftfullt CRM-system som matchar din verksamhets storlek och framförallt dina behov. Få kontroll på kunder, partners och rekryteringsprocesser.
Administration
Med enkel administration blir du inte beroende av expertkompetens för att underhålla ditt system. Med enkla ”Drag-and-Drop”-funktioner, får du kontroll och effektivitet i den ständiga förbättringen av ditt arbetsverktyg.
HR & Talent management
Hantera rollbeskrivningar, ansökningar, kommunikation med kandidater och On-boarding av nyanställda i ett effektivt och transparent arbetsflöde. Med hjälp av Podio kan du stärka ditt arbetsgivarvarumärke genom att ta bättre hand om det värdefullaste du har. Dina talanger.
Projektarbete
Med Podio visualiserar och automatiserar du deadlines, ansvarsområden och mål, så att de blir tydliga och uppdaterade för alla. Med ett verktyg som anpassas efter projektet och inte tvärt om, ger du användarna förutsättningar att bli framgångsrika med sina projekt.
Marknadsföring
Kommunicera, organisera och ge ditt projektteam tillgång till marknadsmaterial oavsett tid plats eller enhet. Med ett flexibelt och mobilt verktyg, kan de alltid sprida företagets budskap, enhetligt och uppdaterat.
Kommunikation
Oavsett om du vill dela nya insikter med teamet, eller behöver ett snabbt svar från en kollega, sparas all kommunikation och konversation på den plats där det hör hemma. På detta sätt kan du öka både kommunikation och dialog utan att belasta inkorgen.

Utveckla verksamheten med podio

Vi kan verksamhetsutveckling och konsten att skapa effektiva processer. När ni är redo att utveckla era processer och det sociala samarbetet, växer Podio tillsammans med er. Genom att anpassa lösningen kan ni enkelt utveckla det sociala projektverktyget till ett kraftfullt CRM-system eller intranät. På detta sätt samlar ni all information och kommunikation, internt såväl som externt, på ett och samma ställe. Tillsammans bygger vi en arbetsstruktur som passar era mål och syften.

Auktoriserad podio-partner

Elvenite är en auktoriserad partner till Citrix Podio och har lång och gedigen erfarenhet av att utveckla, anpassa och implemnetera Podio som verktyg, inom stora och små organisationer. Som Citrix Podio-partner kan vi erbjuda branschledande verktyg för att leverera säkra data och appar, som förbättrar lönsamhet och kommunikation för våra kunder och partner.

Läs mer om Podio

Några av våra vänner

Läs mer på vår blogg

Läs mer om våra insikter och engagemang på vår blogg.

Elvenite hållbarhetsrapport 2023

Elvenite hållbarhetsrapport 2023

Elvenite hållbarhetsrapport 2023Vi är stolta att presentera Elvenites hållbarhetsrapport för 2023! Under året har vi fokuserat på att förbättra resursanvändningen och minska avfall inom livsmedelsindustrin med hjälp av lösningar som AI-driven utsädesbehandling och...

läs mer
AI-assistenter i framkant: Googles Project Astra

AI-assistenter i framkant: Googles Project Astra

AI-assistenter i framkant: Googles Project AstraGoogles Project Astra, omdefinierar hur vi interagerar med teknik både i personliga och professionella sammanhang. Dessa innovationer förbättrar inte bara våra interaktioner med AI utan integrerar även AI djupt i våra...

läs mer

Vill du veta mer om podio?

Kontakta oss för att få djupare insikt i möjligheterna med ett socialt samarbetsverktyg.