HENRIK BORG

Technical Enterprise Architecht

Henrik är i grund och botten en krogråtta som gått från att vara krögare i 10 år (han har en restaurang kvar) till att bli en erkänt skicklig digitaliseringskonsult inom livsmedelsindustrin.

Frågor till Henrik?

Henrik Borg

Vad gör du på Elvenite?

– Min titel är Technical Enteprise Architect. Detta innefattar både att vara en duktig konsult mot kund och samtidigt följa utvecklingen inom tekniken och livsmedelsindustrin för att vi inom Elvenite ska kunna anpassa oss tekniskt och kompetensmässigt för framtiden.

Hur kan en arbetsdag se ut?

– Ofta spenderar jag mina dagar ute hos kund och löser problem. I de fall då jag är hemma försöker jag i största utsträckning att beta av de uppdrag som man tagit åt sig och det innefattar allt från att skriva kod till att stötta kunder i deras utveckling.

Under din tid på Elvenite,vad är du mest stolt över?

– När jag och en kollega (Åsa Klevmarken) skulle försöka lösa ett problem på Löfbergs Lila. Åsa var på väg till fjällen så jag satt med henne i telefonen långt in på kvällen när de åkte i bilen. Tillsammans lyckades vi till slut lösa problemet och jag minns det än idag som en rolig utmaning som krävde lite uppoffring, tankeverksamhet och en del humor.

Varför tycker du att Elvenite är en bra arbetsplats?

– För att vi alltid fokuserar på kunden och att lösa deras utmaningar och problem!

En sak du har lärt dig som du vill dela med dig av?

– ”If it works it aint stupid”

Du i en GIF?

Henrik B