Socialt samarbete

Podio – för ett socialt och effektivt samarbete

Din mail svämmar över av onödiga cc:s och du missar information då din projektkollega glömt att inkludera dig i det senaste svaret. Du skickar ut en kallelse till dina arbetskamrater och du är osäker på om alla fått ditt mail. Du kommer inte ihåg, låg det senaste dokumentet på servern eller i din kollegas dropbox-mapp? Podio är en molnbaserad tjänst som låter arbetet styra verktyget, inte tvärt om. Genom en interaktiv, social och lättförståelig struktur kan du och dina kollegor skapa en plattform som genererar gemenskap, dialog och snabba resultat. Allt på ett och samma ställe.

bild_podio

 

Socialt affärssystem eller strukturerat projektverktyg

Eller både och. Podio låter verksamheten styra innehållet. Genom tydliga dra och släpp-moduler bygger ni egna formulär som sätter grunden för era processer och ert sätt att arbeta.

Några exempel på områden där vi själva använder Podio:

  • Intranät – diskuterar och delar information med våra kollegor
  • CRM system – hanterar kundinformation, håller koll på affärsmöjligheter och kundaktiviteter
  • Projektplanering/projektstyrning – hanterar projekt och dokumentation tillsammans med projektmedlemmar och våra kunder i gemensamma arbetsytor
  • Marknadsföring – Strukturera, producera och dela material i gemensamma och interaktiva arbetsytor

 

VERKSAMHETSUTVECKLING

Vi kan verksamhetsutveckling och konsten att skapa effektiva processer. Ni kan er verksamhet. Låt oss tillsammans bygga en arbetsstruktur som passar era mål och syften. Här kan ni läsa mer om hur vi arbetar med Podio.

Läs också gärna mer om vårt partnerskap med Podio – i våra ögon världens bästa samarbetsplattform!